ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

اصلاح طلبان در دو راهی انتقاد یا حمایت از روحانی

اصلاح طلبان برای فرار از بار مسئولیت پذیرش کاستی های دولت روحانی، این بار شلوغ کاری سیاسی را در دستور کار قرار داده اند؛ یکدست شدن و یک کاسه شدن سیاست داخلی ایران به مثابه ضربه گیر نقدهای پی در پی افکار عمومی ست
میثم آخوندی
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۲ دی ۱۳۹۶ - 2017 December 23
کد خبر: ۷۲

به گزارش "راهبرد معاصر"؛ غلامی سردبیر شرق معتقدست: با روی‌کارآمدنِ دولت روحانی، در سیاست داخلی ایران اتفاق تازه‌ای رقم خورده است و آن چیزی نیست جز یکدست‌شدن سیاست داخلی ایران.

پس از قضایای 88 اصلاح طلبان تلاش مضاعفی برای تداوم حیات در فضای سیاسی کشور صورت دادند.


آن ها با علم به جایگاه متزلزل در افکار عمومی در سال 92 از خیر گزینه نهایی خود – عارف – گذشتند و بر روی روحانی سرمایه گذاری کردند. از بیان موقت بودن این سرمایه گذاری هم ابایی نداشتند و حتی دولت روحانی را به رحم اجاره ای تشبیه کردند. اما پیش بینی ها برای بازگشت به حیات طبیعی سیاسی تا سال 96 محقق نشد تا بار دیگر از سر ناچاری لبخند خود را نثار روحانی کنند، بلکه اجازه نوشتن یادگاری بر دیوار اعتدالیون را کسب کنند.


اما تنها چندماه کافی بود تا اصلاح طلبان به این جمع بندی برسند که قطار اعتدالیون و دولت روحانی در مبدا آدرس غلط به این جریان سیاسی داده و آن ها را به سرمنزل مقصود نخواهد رساند. در چنین شرایطی ست که پیشنهاد نخ نمای شده آشتی ملی با ادبیات مختلف همچون گفت و گوی ملی و تعامل جریان های سیاسی مطرح شد و امروزه روز هم با تلاش برای القای یکدست شدن سیاست داخلی مطرح می شود.


به نظر می رسد اصلاح طلبان برای فرار از بار مسئولیت پذیرش کاستی های دولت روحانی، این بار شلوغ کاری سیاسی را در دستور کار قرار داده اند؛ یکدست شدن و یک کاسه شدن سیاست داخلی ایران به مثابه ضربه گیر نقدهای پی در پی افکار عمومی ست تا شاید با تقسیم شدن این ضربات بین جریان ها، اصلاح طلبان از مطالبات افکار عمومی که این روزها با رشد تصاعدی همراه شده در امان بمانند.

ارسال نظر
آخرین اخبار